Een (nieuwe) ‘reis’ naar Engeland

Allereerst wil ik graag even terugblikken. Op 3 november reisde ik, samen met een heleboel anderen, vanuit boekhandel Van Piere naar het Engeland van de jaren ’50. Hoe geweldig was dat. Ik voel me vereerd dat zo veel mensen waren gekomen om samen met mij de reis, die ik maakte om Het perron te kunnen schrijven, te (her)beleven. Dank voor jullie aanwezigheid.

Ook op 12 december reisde ik af naar Engeland met als eindbestemming Het perron. Ditmaal vanuit de bibliotheek in Best. Wederom was het een bijzondere bijeenkomst, waarbij ik mensen heb mogen enthousiasmeren en inspireren. En dat door gewoon mijn verhaal te vertellen. Hoe fijn is dat!

Ik ben verheugd te kunnen zeggen dat op vrijdagavond 24 januari 2020 ik weer mag vertellen over mijn werk. Het belooft een bijzondere avond te worden. Dit keer vertrekken we om 19.30 uur vanuit de bibliotheek in Eindhoven. Die avond begint de reis bij mijn novelle Het is de Liefde en is de eindbestemming Het perron. We reizen langs alle creatieve processen waaruit beide boeken zijn ontstaan en ontdekken dat de personages in de boeken een bijzondere verbinding met elkaar hebben. Deze voorstelling is in het Engels. Voor meer informatie klik HIER of kijk op deze website bij ‘Lezingen’. Ik hoop je dan te mogen ontmoeten!

Posts created 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven